Pizza kursus

Pizza kursus henvender sig til dig, som vil bage fantastisk Pizza, i et helt almindeligt køkken. På Pizza kursus lærer du, at lave Pizza helt fra bunden af, og med en kvalitet så god, at de fleste Pizzariaér må se sig slået. Sammen ophæver vi Pizza fra “junk-food” til Gourmet mad.

Som deltager i Pizza kursus, vil du komme omkring alle aspekter i Pizza’ens kunst. Der er ingen forudsætninger for at deltage, andet end lysten til at bage god Pizza og godt humør.

Kursus beskrivelse:Pizza Pepperoni
Dej, er ikke bare dej. På Pizza kursus, bliver et udpluk af forskellige deje, hævemetoder og tider grundigt forklaret og flere af dem afprøvet. Vi gennemgår hele processen fra start til slut, valg af meltyper, blanding af dej, æltning af dej, hævning af dejen og til sidst, formning af dejen til en lækker Pizzabund.

Næste step på vejen til en god Pizza, er en god tomat sovs. På Pizza kursus fremstiller og afprøver vi 3 forskellige tomat sovse.

Så er vi fremme ved fyldet/topping. På Pizza kursus, vil vi lave mange forskellige slags Pizza, både kombinationer som du kender, men også autentiske italienske.

Hvordan man bager sin Pizza, gør en kæmpe forskel. Det er her, rigtig mange bliver overrasket, over hvad den rigtige bageteknik betyder for resultatet. På Pizza kursus skal vi selvfølgelig bage Pizzaér, mange Pizzaér, så når du kommer hjem, er du godt rustet til at bage fantastisk lækre Pizzaér hjemme.

Når vi alligevel har “fingrerne i dejen”, kommer vi også rundt ved Foccacia (tyk svampet bund Pizza-look-a-like) og brød som kan laves af samme grunddej som Pizza bund.

Pizza kursus har fået sin egen hjemmeside: www.pizzakursus.dk