Mango sorbet
Mit bud på en mango sorbet opskrift
Ingredienser:
- 5 dl. mango juice (eller 2 purerede mango frugter og vand indtil det er en tyk juice)
- 5 spsk. citron saft
- 2 dl. vand
- 150 gram sukker
- 1,5 pastauriseret æggehvide
- 50 gram flormelis
Fremgangsmåde
- Kog vand og sukker til en sukkerlage og lad det køle HELT af
- Bland mango juice, citron saft og sukkerlage og frys det indtil det er grød-is (på ismaskine eller i fryser under jævnlig omrøring)
- Pisk æggehvider og flormelis til massen er tyk og klistret cirka 2-4 minutter
- Pisk æggehvide massen og den halv frosne mango juice sammen og frys det indtil det har den ønskede konsistens (på ismaskine eller i fryser under jævnlig omrøring)
Ahh super post. Tak for god læsning
den glæder jeg mig til at afprøve. er blevet stor fan af mango sorbet, men har manglet en opskrift så jeg kan lave det selv. Tak