Bagmanden

Bagmanden bag www.purkaer.dk er Thomas Purkær, 30 år gammel og selv udnævnt køkken konge :) Elsker at lave mad og ikke mindst indtage den.

Har siden meget lille, eksperimenteret meget i køkkenet og altid elsket at lave mad. For omkring 6 år siden, bestemte jeg mig for at blive god til at bage pizza, nu 6 års senere synes jeg den er er ved at være der :-)

Udover at have brugt meget tid og energi på at bage pizza, er jeg også meget aktiv brød bager entusiast. Interessen går mest på brød hævet på naturgær (surdej) og langtidshævet brød. Jeg har udviklet mig fra at bage sørgeligt typisk dansk hjemmebag (alt for meget gær og mel), til at bage brød så godt, jeg normalt bliver skuffet hos bageren (Ja ja, lyder som en blærerøv, men det er sandt, og du kan også lære det hvis du vil)

Ideen med siden, var fra starten primært, at forsøge at få flere til at bage Pizza selv, vel og mærket ordenlig Pizza. Derfor er der rigtig mange opskrifter, og indlæg der omhandler Pizza. Siden er dog udvidet, til også at indeholde andre opskrifter og teknikker.